1.800.000 RON
LA EUROMARATON

ONLINE ȘI ÎN AGENȚII

Intră în joc

Totul Pleacă de la Pasiune
Fortuna - totul pentru cote

Pune-te pe câștig

Îți faci imediat cont online, depui primii bani și iei automat bonusul de 100%, până la 500 RON. Vezi online meciurile de la Euro și pariezi LIVE sau prematch pe ele! Ai la dispoziție toate tipurile de selecții speciale și primești banii în cont pe loc, cu validarea instantanee a pariurilor. Pe parcursul turneului final punem în joc 300.000 RON, pe site și în app. Mergi în agenție? Și acolo te așteaptă surprize și pariuri gratuite de câștigat, în valoare de 1.5 milioane RON. Participă la Euromaraton!

Promoții și bonusuri

Zilnic ai promoții și bonusuri în oferta de pariere pentru Euro 2020. Joacă bilete online de 20 RON, la cotă minimă de 1.50, și ești automat înscris în Euromaraton, unde primești la final până la 50 RON bani în contul tău de joc. Tot online îți dublezi câștigul cu Mega Bonus Dublu, și îți salvezi biletul cu Lucky Loser. Le ai pe ambele pe același bilet ca să-ți crești șansele de câștig! În agenții ai pariuri gratuite de până la 200 RON, dacă îți înscrii biletele pe pagina promotii.efortuna.ro.

Meciuri și Statistici Live

Că se joacă sau nu în România, toate meciurile de la Euro 2020 au statistici în timp real, ca să știi ce să joci LIVE. Zi de zi, în aplicație și pe efortuna.ro vezi live desfășurarea evenimentelor din cele mai tari sporturi, campionate și competiții. Ai și analize detaliate pentru toate partidele de la turneul final Euro, iar comunitatea Fortuna te va ajuta să alegi cotele câștigătoare: poți să intri pe forumul din pagină și să vezi bilete câștigătoare la Euro, plus ponturile de la pariuri ale tuturor jucătorilor.

Termeni și condiții

MECANISM CAMPANIE ONLINE - EUROMARATON


Campania promoțională Online "Euromaraton" se va desfășura pe website-ul oficial www.efortuna.ro în perioada 11.06.2021, ora 00:00 – 11.07.2021, ora 23:59, pentru participanții care efectuează pariuri sportive pre-match.

Pentru a putea participa la această campanie, participantul va trebui să plaseze in fiecare zi pariuri de tip pre-match, pe durata celor două maratoane (primul maraton 11.06 – 23.06, al doilea maraton 26.06 – 11.07), îndeplinind cumulativ următoarele condiții:

 • Valoarea mizei minime să fie de cel puțin 20 lei / bilet;
 • Cotă minimă de 1.5 / bilet;
 • Pariurile la care s-a folosit opțiunea cash-out nu sunt luate în considerare;
 • Nu sunt acceptate biletele duplicat
 • Un jucător poate rata o zi pentru primul maraton și trei zile pentru al doilea maraton, adică, zile în care poate să nu îndeplinească condițiile cerute de promoție. În cadrul promoției vor fi acordate premii în bani cash, în valoare totală netă de 300.000 lei, adică 150.000 de lei / maraton.
 • Primul Maraton - Bonusuri de tip Pariu Fără Risc în valoare de 30 lei pentru fiecare participant care a îndeplinit conditiile până la data de 18.06. Premiile se vor acorda începând cu data de 24.06.
 • Al doilea Maraton - Bonusuri de tip Pariu Fără Risc în valoare de 50 lei pentru fiecare participant care a îndeplinit condițiile până la data de 05.07. Premiile se vor acorda începând cu data de 12.07.

MECANISM CAMPANIE RETAIL - EUROMARATON


Campania promoțională de Retail "Euromaraton" se va desfășura doar în agențiile Fortuna, pe perioada Campionatului European, între 10 iunie și 11 iulie 2021, în orele de funcționare ale agențiilor. Participanții se vor putea înscrie în concurs prin plasarea unui bilet de tip prematch la pariuri sportive, cu o miză minimă de 20 lei și cu minimum o selecție din meciurile de la Euro;

În urma plasării biletului, participantul va trebui să își înscrie biletul în campanie, pe website-ul https://promotii.efortuna.ro/, unde va trebui să introducă nume, prenume, CNP, telefon, email și PIN-ul biletului de pariuri plasat conform condițiilor. Ulterior, participantul va primi un mesaj de tipul:

„Felicitări! Ai primit un cod promoțional care reprezintă un pariu gratuit în valoare de X lei. Continuă să înscrii bilete pentru a beneficia de premiile zilnice (1 bilet = 1 premiu).”

Promoția cuprinde 150.000 de premii în valoare totala de 1.492.500 lei, după cum urmează:

90.000 premii în valoare de 5 lei/bucata, 450.000 lei în total

45.000 premii în valoare de 10 lei/bucata, 450.000 lei în total

9.000 premii în valoare de 20 lei/bucata, 180.000 lei în total

4.500 premii în valoare de 50 lei/bucata, 225.000 lei în total

1.125 premii în valoare de 100 lei/bucata, 112.500 lei în total

375 premii în valoare de 200 lei/bucata, 75.000 lei în total


500 Lei Bonus la Prima Depunere

 • Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc efortuna.ro .
 • Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe platforma online efortuna.ro, începând cu data de 25.07.2019.
 • Bonusul la prima depunere se acordă o singură dată și poate fi revendicat de către jucătorii eligibili, doar atunci când aceștia îndeplinesc cerințele minime de depunere și rulaj.
 • Bonusul este în valoare de 100% din prima depunere efectuată pe platforma de pariuri sportive, până la maximum 500 lei.
 • Bonusul trebuie activat (acceptat) în termen de 3 zile.
 • În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie efectuată prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea ceințelor de rulare de 4X valoarea primei depuneri.
 • Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.5.
 • Pentru ca rulajul să fie contorizat la bonus, evenimentul pe care ai pariat trebuie să fie validat.
 • După îndeplinirea a 50% din rulaj, jucătorul va primi 50% din valoarea bonusului. La îndeplinirea a 100% din rulaj, clientul primește restul de bonus, până la 100%. Suma bonus astfel primită trebuie rulată minimum o dată înainte de a fi retrasă.
 • Rulajul poate fi făcut atât la meciurile live cât și la cele pre-match.
 • Această promoție este valabilă o singură dată pentru fiecare utilizator.
 • Pariurile la care s-a folosit opțiunea cashout sau care au primit cota 1.00 (void) nu sunt luate în considerare.
 • Dacă vă aflați deja în cursul obținerii unui bonus, alte bonusuri vor deveni disponibile după încheierea celui în curs.
 • Orice cerere de retragere transmisă înainte de a îndeplini condițiile de rulare va duce la anularea bonusului și a câștigurilor rezultate din utilizarea acestei oferte.
 • Organizatorul acestei promoții (BetZone SRL) poate modifica, suspenda sau anula această promoție.
 • Bet Zone SRL poate să retragă disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
 • Se aplică termenii și condițiile generale Bet Zone SRL.

Metode de plată

© 2015 - 2021 FORTUNA