Fortuna - Risk300

500 Lei Bonus la Prima Depunere

Termeni și condiții

Bonus de bun venit 500 lei la prima depunere.

Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii noi, care și-au creat un cont valid pe platforma online www.efortuna.ro, începând cu data de 13.06.2019. Bonusul la depunere are valoarea de 100% din prima depunere efectuată după acceptarea ofertei de bonus, până la maximum 500 lei. Bonusul trebuie activat în termen de 3 zile de la primirea ofertei.

În maximum 3 zile de la activarea ofertei trebuie efectuată depunerea care va fi luată în considerare pentru bonusul de bun venit. După efectuarea primei depuneri jucătorul are la dispoziție 14 zile să ruleze suma depusă de 6 ori, la o cotă minima pe bilet de 1.8. Pariurile care contribuie la rulaj trebuie să fie validate înainte de expirarea celor 14 zile, în caz contrar oferta este considerate ca fiind expirată.

Bonusul maxim acordat este de 500 lei.

Această promoție este valabilă o singură dată pentru fiecare utilizator.

Pariurile la care s-a folosit opțiunea cashout nu sunt luate în considerare la calculul rulajului pentru bonus.

Pariurile care au primit cota 1 (void) nu contribuie la rulajul pentru bonus.

Câtă vreme vă aflați în cursul rulajului acestui bonus jucătorul nu este eligibil pentru alt bonus la depunere.

Organizatorul acestei promoții (BetZone SRL) poate modifica, suspenda sau anula această promoție. Bet Zone SRL poate să retragă disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți. Se aplică termenii și condițiile generale Bet Zone SRL.

Metode de plată

mastercard paysafe visa cashpoint transferbancat

©2015 S.C. Bet Zone S.R.L. Toate drepturile rezervate. Site-ul de pariuri sportive online eFortuna.ro este deținut și administrat de S.C. Bet Zone S.R.L., o companie din România, cu sediul social în Strada Barbu Văcărescu, nr. 13, etaj 1, camera 1, sector 2, București (CUI 34774502, Nr. Înreg. Reg. Com. J40/8632/2015). Bet Zone este licențiată în România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin licența L1160665W000326 valabila de la data de 01.09.2016 pana la data de 31.08.2026 . Pot beneficia de serviciile eFortuna doar cetățenii rezidenți în România, cu vârsta de minim 18 ani.

Fiecare jucător pariază pe propria răspundere și trebuie să se asigure că acționează în conformitate cu legislația în vigoare atunci când accesează site-ul efortuna.ro. Jocurile de noroc pot crea dependență. Jucați responsabil!

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici