500 Lei Bonus

La Prima Depunere

Înregistrează-te

Câștigi x2 oricând

De la 5 evenimente pe bilet începi să adaugi câștigului tău procente importante de la noi. La 20 de evenimente, câștigul ți se dublează automat cu Noul Bonus Dublu. Ai câștigat la pariuri online și ai luat, de două ori. Fără condiții de rulare, 100% în plus ai tăi, meritați, câștigați. Joacă o dată și câștigă de două ori cu Noul Bonus Dublu!

Lucky Loser

Te scoate un singur meci? Din fotbal, tenis sau alte sporturi? Nu-i nimic, te scoți și tu cu Lucky Loser. Iei cel puțin 5 evenimente pe bilet, cote LIVE sau prematch maxime 4.00 pe selecție și cotă minimă pe bilet 100, atunci câștigi 5x miza, dacă nu-ți iese un eveniment. Nu rata șansa de a fi pe plus, când ești pe minus pe bilet cu un meci.

Combini și câștigi

Ori una ori alta nu există la Fortuna. Merg ambele combinate pe același bilet și șansele de câștiguri incredibile cresc fantastic la pariuri online pe efortuna.ro. Asta înseamnă să beneficiezi pe același bilet de Noul Bonu Dublu și Lucky Loser. Joacă full option pentru un câștig mai aproape ca niciodată, orice joci!

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc efortuna.ro.

Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat prima depunere validă pe platforma online efortuna.ro, începând cu data de 25.07.2019.

Bonusul la prima depunere se acordă o singură dată și poate fi revendicat de către jucătorii eligibili, doar atunci când aceștia îndeplinesc cerințele minime de depunere și rulaj.

Bonusul este în valoare de 100% din prima depunere efectuată pe platforma de pariuri sportive, până la maximum 500 lei. Bonusul trebuie activat (acceptat) în termen de 3 zile.

În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie efectuată prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea cerințelor de rulare de 10X valoarea primei depuneri.

Rulajul trebuie făcut înmaximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.9.

Pentru ca rulajul să fie contorizat la bonus, evenimentul pe care ai pariat trebuie să fie validat.

Cota minimă per selecție validată trebuie să fie de 1.01. Biletele care conțin cel puțin o selecție anulată nu vor contribui la rulajul bonusului.

După îndeplinirea a 50% din rulaj, jucătorul va primi 50% din valoarea bonusului. La îndeplinirea a 100% din rulaj, clientul primește restul de bonus, până la 100%. Suma bonus astfel primită trebuie rulată minimum o dată înainte de a fi retrasă.

Rulajul poate fi făcut atât la meciurile live cât și la cele pre-match.

Biletele care conțin Oferta Plus, Bonus Dublu, Lucky Loser nu sunt luate în considerare pentru realizarea rulajului.

Această promoție este valabilă o singură dată pentru fiecare utilizator.

Pariurile la care s-a folosit opțiunea cashout sau care au primit cota 1.00 (void) nu sunt luate în considerare.

Dacă vă aflați deja în cursul obținerii unui bonus, alte bonusuri vor deveni disponibile după încheierea celui în curs.

Orice cerere de retragere transmisă înainte de a îndeplini condițiile de rulare va duce la anularea bonusului și a câștigurilor rezultate din utilizarea acestei oferte.

Organizatorul acestei promoții (BetZone SRL) poate modifica, suspenda sau anula această promoție.

Bet Zone SRL poate să retragă disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Se aplică termenii și condițiile generale Bet Zone SRL.

Metode de plată

© 2015 - 2021 FORTUNA